Logotyp ring
Vi är en privat klinik som arbetar mot privatbetalande patienter, försäkringsbolag och företag.
För prisinformation, vänligen kontakta vår reception på:
Tel. 031-20 82 20
Lunchstängt: ⏰12:00-13:00


Vaccinationer


Akutläkarna är en av de mottagningar som vaccinerar mest i Göteborg. Vi utför de flesta typer av vaccinationer, både inför resor men även förebyggande vaccinationer såsom säsongsinfluensa, pneumokockvaccinering (lunginflammation), fästingburna sjukdomar (TBE och hjärnhinneinflammation) samt livmoderhalscancer. Vi kan även förbättra ditt grundskydd mot tex stelkramp och polio.

Vi ger dig fri vaccinationsrådgivning inför din resa. De faktorer som påverkar ditt val av vaccination är resmål, hur länge du skall stanna, hur du skall bo och din personliga hälsosituation. Vissa vaccinationer är obligatoriska för inresa i landet. En del vaccinationer skall upprepas med olika intervall så tänk därför på att ta kontakt med oss i tid inför din resa.

Hos oss kan du komma på drop in måndag - torsdag 8-16. Vissa vaccinationer måste vi specialbeställa, då kan leveransen ta några dagar, så tänk på att vara ute i god tid.

Till företag och organisationer kan vi erbjuda paketpriser. Studenter får 10% reducerat pris vid uppvisande av studentlegitimation.

Vi ger ingen vaccinationsrådgivning på telefon pga hög belastning i vår växel.
Gratis rådgivning sker endast i samband med besök på våra drop in tider.


Besöksadress:
Engelbrektsgatan 59,
412 52 Göteborg
Copyright © 2017 Akutläkarna Specialistkliniken Heden.
Alla rättigheter är reserverade.


Länkar:
Kirurgi Heden
Mage & tarmbesvär
Kärlkirurgi
Mehran MonemiGilla oss på facebook
Besök oss på Google
Hem ( Akutläkarna )
Webbdesign GBG24