Logotyp ring
Vi är en privat klinik som arbetar mot privatbetalande patienter, försäkringsbolag och företag.
För prisinformation, vänligen kontakta vår reception på:
Tel. 031-20 82 20
Lunchstängt: ⏰12:00-13:00


Till dig som inte har råd att vänta i evighet på en operation » Operationsavdelning


Vi kan stolt säga att vi har en av de modernaste operationsavdelningarna i Skandinavien med den senaste och modernaste operationsutrustningen. Operationsavdelningen är helt nybyggd på en yta av 1000 m2 enbart konstruerad för operationsverksamhet fristående från mottagningen för bästa kvalitet. Operationsavdelningen består av 2 st operationssalar, 6 UVA platser och 4 st enskilda övernattningsrum. Adressen är Gruvgatan 8, Västra Frölunda med utmärkta parkeringsmöjligheter och kommunala förbindelser.

Operationssalarna har helt nya Opragon 8 anläggningar med HEPA-filtrerad luft, levererad av Airsonette som ger den högsta möjliga sterilitet som kan åstadkommas med modern teknologi. Används bland annat vid avancerad proteskirurgi inom ortopedi på Sahlgrenska Universitets-sjukhuset samt ett flertal Universitetssjukhus i övriga Sverige och vid sjukhus i Holland

Denna höga säkerhetsmarginal jämfört med rådande normala förhållanden inom flertalet estetiska kirurgikliniker ger en minimal risk för infektioner. All ventilation och utrustning följer Socialstyrelsens riktlinjer samt gällande EU-krav.Besöksadress:
Engelbrektsgatan 59,
412 52 Göteborg
Copyright © 2017 Akutläkarna Specialistkliniken Heden.
Alla rättigheter är reserverade.


Länkar:
Kirurgi Heden
Mage & tarmbesvär
Kärlkirurgi
Mehran MonemiGilla oss på facebook
Besök oss på Google
Hem ( Akutläkarna )
Webbdesign GBG24