Operationsavdelning

Operationstid inom en vecka

Akutläkarna specialistkliniken

En specialistklinik i Göteborg med inriktning på allmänkirurgi och kärlkirurgi.

Ring oss 031 - 20 82 20 eller mejla oss: operation@akutlakarna.seTill dig som inte har råd att vänta i evighet på en operation
Den som väntar på vård väntar alltid för länge-och för dig som behöver genomgå en operation för att bli frisk är det så klart ännu tuffare att tvingas vänta i månader och ibland år. Konsekvenserna kan vara förödande - både fysiskt, psykiskt och ekonomiskt. Då är det viktigt att känna till att det faktiskt finns alternativ.

En vecka räcker
På Akutläkarnas operationsavdelning i Göteborg har vi möjlighet att erbjuda privatpatienter och patienter med sjukvårdsförsäkringar operationstid inom max 1 vecka. Jo, du har läst rätt- max en vecka.

Specialister på allmänkirurgi och kärlkirurgi
I en av de modernaste operationsavdelningarna i Skandinavien utför våra erfarna kirurger operationer inom allmänkirurgi, kärlkirurgi och kardiologi. Vi utför bland annat tekniskt avancerade operationer som titthålskirurgi för gallstensbesvär och ljumsk- och bukväggsbråck. På www.akutlakarna.se kan du läsa mer om oss och vilka typer av medicinsk vård och operationer vi kan erbjuda.

Avtal med de flesta försäkringsbolag i Sverige
Vi har avtal med de flesta försäkringsbolag i Sverige när det gäller privata sjukförsäkringar. Vi kan givetvis ta emot dig även utan sjukförsäkring och då hjälpa dig med finansieringsmöjligheter. En snabb operation kan vara en viktig investering - inte minst i livet självt. Vad kan vara mer värt än det? För mer information var god kontakta oss på tel 031-20 82 20 eller maila oss på operation@akutlakarna.se.

Kontaktformulär


Ja
Nej
captchaImg
Plats: Ashburn, US

Vill du se videor om våra tjänster?

besök vår YouTube-kanal eller klicka knappen och se direkt. Se video

Operation

Vi utför operationer inom allmänkirurgi och kärlkirurgi.

Mag & tarmbesvär

Vi hjälper dig som har mag och tarmbesvär eller allmänmedicinska åkommor.

Hjärtbesvär

Har du kardiologiska besvär, så tar vi emot dig på vår klinik i centrala Göteborg.

Försäkring

Alla är välkomna att söka till oss privat eller via sitt försäkringsbolag.

BMI

Viktminskning utan kirurgi. Göteborgs BMI programmet.

Operationsavdelning

Vår operations avdelning ligger i Högsbo - Göteborg.