Akutläkarna

Vård som den borde vara

Om Akutläkarna

Akutläkarna Specialistkliniken Heden är en privat klinik belägen i centrala Göteborg. Vi har erfarna läkare och sjuksköterskor vars mål är att sätta patienten i fokus och tillhandahålla den bästa möjliga vård.

Kliniken är specialiserad på att utreda och behandla patienter med diverse olika problem, inklusive kirurgiska och kärlkirurgiska frågor, mag- och tarmsjukdomar samt överviktsbehandling utan kirurgi (Endoskopisk sleeve) samt magballonger. Kliniken besitter erfarenhet av att behandla analbesvär, hemorrojder, analfissur och analfistlar. VI utför även undersökningar med i form av gastroskopi och koloskopi. Vi erbjuder även behandling för patienter som lider av överdriven svettning.

Förutom ovanstående erbjuder vi på Akutläkarna Specialistkliniken Heden även hälsoundersökningar för dig som vill ta hand om din hälsa och förebygga framtida problem.

Genom att kombinera erfarenhet med patientfokus, strävar kliniken Akutläkarna Specialistkliniken Heden efter att erbjuda en högkvalitativ vård för alla sina patienter.

Mehran Monemi

Specialistläkare i allmänkirurgi och kärlkirurgi

Marie Olsson

Klinikkoordinator
Account manager
Intensivvårdssjuksköterska

Iwona Jugo

Ansvarig sjuksköterska endoskopi

Camilla Linden

Receptionist
Clients
Clients
Clients
Clients
Clients
Clients