Allmänkirurgi

Akutläkarna i Göteborg erbjuder operationer inom allmänkirurgi.

031 - 20 82 20    info@akutlakarna.se

Tid inom 5 dagar

Ring oss 031 - 20 82 20 eller mejla oss: info@akutlakarna.se

Akutläkarna specialistkliniken Heden har funnits sedan 2007 och har utfört tusentals operationer under denna tid. Akutläkarnas operationsavdelning är belägen i Västra Frölunda och har en yta av 1000 m2. Vi har Getinges diskmaskin och autoklav och har nyinköpta narkosapparater från GE healthcare. Ventilationen är så effektiv att den är godkänd att operera proteskirurgi i. Samtliga kirurger är medlemmar i Svensk kirurgisk förening och har mer än 20 års erfarenhet inom kirurgiska verksamheten.

Vi utför laparaskopiska operationer (titthålskirurgi) för gallstensbesvär och ljumskbråck. Vi utför även operationer för olika sjukdomar inom allmänkirurgi.

De operationer som vi utför är t.ex. ljumskbråck, femoralbråck, navelbråck, ärrbråck, bukväggsbråck, gynekomasti, borttagning av hudförändringar samt större underhudstumörer, sterilisering av män, fimosis (förhudsförträngning), hydrocele testis (pungbråck) och anala ingrepp (hemorrojder, hudflikar, analfissur, analfistel).

Vi utför gastroskopiundersökning av matstrupe, magsäck samt övre delen av tovfingertarmen samt koloskopiundersökning av ändtarm och tjocktarm. Sedan 2007 har vi utfört cancerscreening med koloskopi. Tjock- och ändtarmscancer är vår 3:e vanligaste cancerform. Prognosen har förbättrats avsevärt de senaste 20 åren.

Vi opererar patienter med privat sjukvårdsförsäkring samt privatbetalande patienter. Det krävs ingen remiss för att opereras hos oss.

Kvalitetsarbete samt nöjda patienter är en mycket viktig del hos oss. Med hjälp av olika mätinstrument, bland annat patientenkäter och infektionsregistrering, säkrar vi kvaliteten på både mottagningen och operationsavdelningen. Vi är sedan 2017 ISO-certifierade vad gäller både kvalitet och miljö. Vi registrerar i Svenskt Bråckregister samt Gallriks. Avvikelser registreras i vårt kvalitetsledningssystem och efter riskanalysbedömning åtgärdas dessa.

För mer information var vänlig kontakta oss.

Välkommen!

Kirurger:

Ring oss,Boka tid 031 - 20 82 20

Eller mejla: info@akutlakarna.se

Mån-Tors 8-17, fredagar endast förbokade tider.

Kl. 12:00 - 13:00 Lunchstängt.

Engelbrektsgatan 59, 412 52 Göteborg

Vill du se videor om våra tjänster?

besök vår YouTube-kanal eller klicka knappen och se direkt. Se video

Operation

Vi utför operationer inom allmänkirurgi och kärlkirurgi.

Mag & tarmbesvär

Vi hjälper dig som har mag och tarmbesvär eller allmänmedicinska åkommor.

Hjärtbesvär

Har du kardiologiska besvär är du välkommen till vår klinik i centrala Göteborg.

Försäkring

Alla är välkomna att söka till oss privat eller via sitt försäkringsbolag.

BMI

Viktminskning utan kirurgi. Göteborgs BMI programmet.

Operationsavdelning

Vår moderna operationsavdelning ligger i Högsbo, Västra Frölunda i Göteborg.