Om Akutläkarna

Akutläkarna Specialistkliniken Heden är en privat klinik belägen i centrala Göteborg. Vi har erfarna läkare och sjuksköterskor vars mål är att sätta patienten i fokus och tillhandahålla den bästa möjliga vård.

Kliniken är specialiserad på att utreda och behandla patienter med diverse olika problem, inklusive kirurgiska och kärlkirurgiska frågor, mag- och tarmsjukdomar samt överviktsbehandling utan kirurgi (Endoskopisk sleeve) samt magballonger. Kliniken besitter erfarenhet av att behandla analbesvär, hemorrojder, analfissur och analfistlar. VI utför även undersökningar med i form av gastroskopi och koloskopi. Vi erbjuder även behandling för patienter som lider av överdriven svettning.

Förutom ovanstående erbjuder vi på Akutläkarna Specialistkliniken Heden även hälsoundersökningar för dig som vill ta hand om din hälsa och förebygga framtida problem.

Genom att kombinera erfarenhet med patientfokus, strävar kliniken Akutläkarna Specialistkliniken Heden efter att erbjuda en högkvalitativ vård för alla sina patienter.

Mehran Monemi

Specialistläkare i allmänkirurgi och kärlkirurgi

Iwona Jugo

Ansvarig sjuksköterska endoskopi

Camilla Linden

Receptionist

Undersökning av magsäcken

Funderar du på att genomgå en gastroskopi? Tveka inte att kontakta oss för ytterligare information eller för att boka din tid. Vi ser fram emot att kunna assistera dig på bästa sätt möjligt.

Läs mer Tel: 031 - 20 82 20

Undersökning av tjocktarmen

Behöver du genomgå en koloskopi? Tveka inte att kontakta oss för mer information eller för att boka en tid. Vi hjälper dig på bästa möjliga sätt.

Läs mer Tel: 031 - 20 82 20
Clients
Clients
Clients
Clients
Clients
Clients