bakgrund bild

Överdriven svettning

På Akutläkarna Specialistkliniken erbjuder vi expertbedömning och medicinsk behandling med Botox injektioner för att lindra hyperhidros, ett medicinskt tillstånd med överdriven svettning. Kontakta oss för att återfå din självförtroende och minska besvären. Din hälsa är vår prioritet.

031 - 20 82 20 info@akutlakarna.se

Hyperhidros, även känd som överdriven svettning, kan vara en påfrestande och pinsam åkomma som kan påverka din livskvalitet. På Akutläkarna Specialistkliniken har vi erfarenheten och de effektiva behandlingsalternativen för att hjälpa dig hantera detta tillstånd och återfå ditt självförtroende.

Vad är Hyperhidros?

Hyperhidros är ett medicinskt tillstånd som innebär överdriven svettning som överskrider vad som krävs för att reglera kroppstemperaturen. Det kan påverka områden som armhålor, händer, fötter och ansikte. Denna besvärliga svettning kan uppstå när du inte är aktiv eller i svala omgivningar.

Expertbedömning

Vårt kompetenta team av läkare och specialister utför noggranna bedömningar för att fastställa svårighetsgraden av din hyperhidros. Vi tar hänsyn till din medicinska historik och genomför tester för att identifiera de underliggande orsakerna till ditt tillstånd. Denna bedömning hjälper oss att skapa en skräddarsydd behandlingsplan för att möta dina specifika behov.

Medicinsk Behandling med Botox Injektioner för Hyperhidros

För de som söker lindring från hyperhidros, erbjuder vi medicinsk behandling med Botox injektioner. Denna beprövade metod kan hjälpa dig att hantera och minska överdriven svettning.

Hur fungerar Botox Injektioner för Hyperhidros?

Botox, även känt som Botulinumtoxin, har visat sig vara en framgångsrik behandling för att kontrollera överdriven svettning. Genom att injicera Botox i de drabbade områdena blockeras temporärt signalerna från nerverna till svettkörtlarna, vilket resulterar i en betydande minskning av svettproduktionen.

Behandlingsförfarandet med Botox Injektioner

Behandlingen med Botox injektioner är snabb och för det mesta smärtfri. Våra specialister använder tunna nålar för att injicera Botox på exakt utvalda områden baserat på dina specifika behov. Effekten av behandlingen märks ofta inom några dagar och kan ge lindring från hyperhidros som varar i flera månader.

Upprepade Behandlingar

Eftersom effekten av Botox injektioner är tillfällig kan upprepade behandlingar vara nödvändiga för att bibehålla resultatet. Patienter kan förvänta sig regelbundna injektioner för att kontrollera och minska svettproduktionen över tid.  

Kontakta oss för Konsultation

Om du lider av hyperhidros och överväger medicinsk behandling med Botox injektioner för att minska dina besvär, tveka inte att kontakta oss för att boka en konsultation. Vår främsta prioritet är att erbjuda professionell vård och de mest effektiva behandlingsalternativen för att hjälpa dig hantera och minska din hyperhidros. Vi ser fram emot att stödja dig på din väg mot lättnad från denna besvärliga åkomma. Din hälsa och välbefinnande är vår prioritet.

☎ 031 - 20 82 20

E-post: info@akutlakarna.se

Besök: Engelbrektsgatan 59, 412 52 Göteborg

personal bild